Locaties

Bent u op zoek naar een locatie? U kunt met een gerust hart overal met ons voor de dag komen! Wij beschikken over een uitgebreid bestand met de meest unieke en bijzondere plekken in Nederland en daarbuiten. Van een landhuis op de Veluwe tot een dakterras midden in de stad, belt u dan gerust met Maitre Frederic. Ons salesteam zal u ten alle tijden een advies doen voor een geschikte locatie of een advies uitbrengen voor een invulling binnen uw eigen locatie. Vanzelfsprekend zijn er locaties waar wij graag komen, benieuwd? Belt u ons gerust.

Ook bij u op locatie – thuis of op kantoor – zorgen wij ervoor dat uw ruimte geschikt is voor uw borrel of feest. Daarnaast is Maitre Frederic ambassadeur van De Doelen in Rotterdam en Huys ten Donck in Ridderkerk.

LUXOR THEATER, RIJKSMUSEUM, SINT JORIS DOELEN, SCHOUWBURG ROTTERDAM, OLYMPISCH STADION, HUYS TEN DONCK, TENTPAVILJOENS, BUITENPLAATSEN, DE SCHEEPSBRUG, PENTHOUSES, BOUWPROJECTEN, CRUISE TERMINAL ROTTERDAM, DE DOELEN ROTTERDAM, REMISE DEN HAAG FOKKER TERMINAL, STRANDPAVILJOENS, BROODFABRIEK, AHOY ROTTERSDAM, ZIGGODOME, KANTOORPANDEN, LOODSEN, CABALEROFABRIEK, BOYMANS VAN BEUNINGEN, ARMINIUS, LAURENSKERK ROTTERDAM, PRIVE HUIZEN GROTE KERK DEN HAAG, YACHTEN, DE VONDELKERK, DE DUIF AMSTERDAM, PHILHARMONIE & STADSSCHOUWBURG HAARLEM, CLUBHUIZEN, SOCIETEITEN, HEERENHUYS ROTTERDAM, BEDRIJVEN, WORLD FORUM, DE ARENA, ETC

NEEM CONTACT MET ONS OP
  • huys-ten-donck
  • de-doelen
  • ctr