Cruise terminal Rotterdam, indrukwekkend cultureel erfgoed

De Cruise Terminal Rotterdam is de ultieme evenemententlocatie in meerdere opzichten. Het pand ademt een rijke historie, biedt een adembenemend uitzicht over de skyline van Rotterdam, bevindt zich midden in de Maasstad en is eenvoudig en snel bereikbaar met elke vorm van vervoer over land én water. Bovenal is de terminal mooi en nog eens mooi! Een landmark in Rotterdam.

Al decennia is de terminal dé plek voor beurzen, party’s, diners, congressen en tentoontstellingen. De diverse ruimtes hebben zich bewezen tijdens ontelbare events. De organisatie achter de Cruise Terminal Rotterdam heeft inmiddels evenzoveel brede ervaring en voor vrijwel elke vraag al ooit een oplossing gevonden. Alle benodigde faciliteiten zijn aanwezig.

Als middelpunt van wat in de volksmond “Manhattan aan de Maas” genoemd wordt is de Cruise Terminal Rotterdam niet alleen omringd door de meest fantastische architectuur maar ook door een veelheid aan voorzieningen. Hotels, theaters, uitgaansgelegenheden, parkeergarages, metro- en busverbindingen, taxi- en watertaxi. Alles op loopafstand!

  • 1