De Doelen Rotterdam als decor voor het ICMDA congres

Verzin een passende totaalbeleving, waarbij eten en drinken in een creatieve setting voor een scherpe prijs mogelijk is. Rekening houdend met de Wereldse afkomst van de deelnemers. De menukaart dient daarop voldoende te zijn afgestemd, waarbij de focus ligt op gezond, variatie en praktische invulling. De getallen:, 3 dagen 1.000 gasten voor lunch en diner, voorafgegaan door een imposant gala diner voor 1.000 gasten.

Maitre Frederic stelt voor het basisconcept Maitre Fundamentals te implementeren. De filosofie hierachter is om voor een budgetvriendelijk karakter een totaalbeleving te presenteren. Om dit te bereiken creëren wij pop-up foodcorners waar de gasten worden geactiveerd om mee te participeren. De kwaliteit blijft goed ondanks dat de service beperkt is. Het gala krijgt een meer traditioneler aanpak. De lunch en diner momenten worden gepresenteerd vanuit een 6-tal identieke pop-up foodcorners, moderne presentaties waarbij de gasten zichzelf kunnen bedienen. Wij zorgen voor professionele hulp op strategische punten. Dit bleek de sleutel voor een groot succes.